Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Водне поло. Дев’ятеро львів’ян зіграють за збірну України у гостьовому матчі Світової ліги з Іспанією

Сьогодні, 19-го лютого, національна збірна України з водного поло зіграє свій п’ятий, передостанній поєдинок в рамках чоловічої Світової ліги сезону-2018/2019.
У матчі п’ятого туру другого раунду змагань дебютанти турніру у гостьовому матчі складатимуть іспит одному з грандів світового ватерполо – національній команді Іспанії, яка на домашньому Євро-2018 лише у фіналі в післяматчевій серії пенальті програла збірній Сербії (7:7 – ігровий час, 3:5 – пенальті). Гра у Барселоні, яка, між іншим, й приймала минулорічний континентальний форум, розпочнеться о 21:00 за київським часом. Судді гри – Mr Schopp (Німеччина) та Mr Gransjean (Нідерланди). Делегат FINA – Mr Lonzi (Італія).
Додамо, що на гостьовий матч проти національної команди Іспанії головний тренер збірної України Валерій Завізіон та його асистент Олександр Євтушок повезли наступних гравців:
воротарі – Костянтин Нікольський («Динамо» Львів), Антон Бабський (ЛУФК Львів);
захисники – Юрій Мамєтьєв («Динамо» Львів), Ігор Кечеджи (ЛУФК Львів), Олександр Абрамов (збірна Харківщини);
рухливі нападники – Олександр Дядюра («Динамо» Львів), Костянтин Алєксєєв, Максим Осика (обидва – ЛУФК Львів), Вадим Євстратов, Денис Гусаков, Микита Апостол (усі – збірна Харківщини);
стовпи – Володимир Войтенко («Динамо» Львів), Орест Джура (ЛУФК Львів).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ