Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водопостачання Миколаєва відновлено в повному обсязі

 Станом на 19.30 год.  23 жовтня року було завершено ремонтні роботи з ліквідації аварії на трубопроводі  Надітичі – Миколаїв, після закачки в резервуари високого тиску вода подана населенню м. Миколаєва. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС у Львівській області.
 Протягом 23  жовтня для ліквідації аварії була проведена наступна робота:
- силами 1-го аварійно-рятувального загону МНС України (м. Дрогобич) двома автомобілями АРС-14 здійснено підвіз питної води для населення  та організацій у кількості 27 куб.м.;
- АЦ СДПЧ-27 Миколаївського РВ ГУ МНС України в Львівській області здійснено підвіз технічної  води установам, організаціям та мешканцям м. Миколаєва у кількості 15 куб.м.
Внаслідок довготривалої експлуатації водогону від водозабору  с. Надітичі до м. Миколаїв 20.10.06 року о 09.25 год. відбувся прорив магістрального трубопроводу в районі с. Верин Миколаївського району, в результаті чого було припинено централізовану подачу води 9 600  мешканцям м. Миколаєва, що проживають в багатоповерхових житлових будинках. Також без водопостачання залишилась центральна районна лікарня, два дошкільних заклади, гімназія та дві середні школи м. Миколаєва. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ