Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Води у Львові ще довго не буде, бо для Садового з Тимошенко це "не одномоментний процес"

Сьогодні, 12 січня, на запитання журналістів, коли Львів повністю забезпечать цілодобово водою, міський голова Андрій Садовій відповів, що до кінця місяця запустять Плугівський водогін, який забезпечить водою Личаківський район та шість сусідніх з ним вулиць. Нагадаємо, що 29 грудня прем’єр-міністр Юлія Тимошенко та Андрій Садовий відкрили у Львові цілодобове водопостачання.

 

«Налагодження цілодобового водопостачання – це не одномоментний процес. Як і обіцяли, у деяких районах міста його уже налагодили, та ось щодо центральної частини Львова, зокрема Личаківського району, то туди цілодобову воду подадуть до кінця цього місяця, адже саме тоді планується запуск Плугівського водогону, наразі його випробовують», - розповів Андрій Садовий.

 

Також міський голова Львова зазначив, що 2009 року у Львові зробили велику роботу, адже було прокладено 50 кілометрів нових водогонів. Цього ж року планується прокласти ще 15 кілометрів.

 

«У Львові стан не всіх водогінних труб є задовільним, тому доводиться багато труб замінювати, особливо у центральній частині міста. Водночас цілодобове водопостачання призведе до зменшення кількості проривів, адже саме через несистематичну подачу води труби псуються та прориваються, коли подається тиск»,  – зазначив Андрій Садовий.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ