Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Воєнний стан - це картки на харчування, неможливість отримати фінансову допомогу і озброїти армію, - депутат

Місцева влада за сприяння Кабінету міністрів повинна в найкоротші терміни забезпечити всім необхідним постраждалих у Маріуполі. Про це заявив народний депутат Валерій Пацкан в ефірі 5 каналу. Повідомили в УДАРі.

"Місцева влада за сприяння Кабміну повинна в найкоротші терміни забезпечити тих людей, які постраждали у Маріуполі, найнеобхіднішим: це електропостачання, теплі речі або тимчасове розміщення осіб, чиї квартири швидко неможливо відремонтувати. Якщо такі дії будуть, маріупольці і всі, хто зараз мешкає в зоні АТО, зрозуміють, що держава Україна дбає про них, а не тільки волонтери", - зазначив Валерій Пацкан. 

Депутат висловив подяку волонтерам і всім небайдужим українцям, які об'єдналися і надають допомогу маріупольцям, які її потребують, насамперед медичну. "Я спілкувався сьогодні з мешканцями Маріуполя. Паніки немає. Вони розуміють, що опинилися на лінії бойових дій і їм потрібно вистояти, а ми повинні зробити все, щоби їх максимально захистити", - підкреслив "ударівець". 

Відповідаючи на запитання про доцільність введення воєнного стану, Пацкан зазначив: "Треба розуміти, що воєнний стан - це картки на харчування, це неможливість отримання жодної фінансової допомоги. Якщо його ввести, ми також не зможемо озброїти нашу армію і дати необхідні ресурси для забезпечення обороноздатності нашої держави", - наголосив народний депутат. 

Валерій Пацкан також підкреслив, що Верховна Рада на позачерговому засіданні у вівторок повинна ухвалювати консолідовані рішення, а не бути майданчиком для піару. "Піар в парламенті - це підігравання на руку Росії. Верховна Рада повинна консолідовано ухвалювати виважені рішення і дати надію всьому українському народу", - зазначив нардеп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ