Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Володарем головної номінації конкурсу „Обличчя міста” став Львівський дріжджовий завод „Ензим”

Сьогодні, 15 вересня, відбулося підбиття підсумків конкурсу підприємств міста, котрі тривалий час вже працюють у сфері послуг та достойні бути його обличчям.

Володарем головної номінації конкурсу „Обличчя міста” став Львівський дріжджовий завод „Ензим”, окрім того, було визначено ще шість номінацій.
 У номінації „За доброчесність у бізнесі” нагороду отримала „Львівська пивоварня”, у номінації „Львів промисловий” – ВАТ „Іскра”, у номінації „Європейський рівень послуг” –  між собою розділили мережа „Інтермаркет”, туристичне агентство „Трайдент” та ВАТ „Кредобанк”, нагороду в номінації „Збереження архітектурної спадщини” між собою розділили „Укрексімбанк” та банк „Львів” і за найкраще проведення вільного часу – клуб „Спліт”.
 Окрім того, низці підприємств вручено спеціальні відзнаки. Представникам фірм-номінантів організатори конкурсу вручили бронзову статуетку, картину та квіти.
 Організаторами конкурсу були Львівська торгово-промислова палата, він відбувався під патронатом Львівської міської ради.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ