Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Володимир Бортник під час зустрічі із сільмашівцями пообіцяв повністю відновити виробництво в Рясному із залученням нової техніки

Учора, 21 лютого, президент ЗАТ „Міжнародна агропромислова корпорація”, яка є інвестором ВАТ „Львівсільмаш”, Володимир Бортник зустрівся з трудовим колективом підприємства. Ініціатива такої зустрічі, за словами голови профспілки ВОСТ „Воля”, представника трудового колективу Петра Онищака, належала Володимиру Бортнику, який розповів сільмашівцям своє бачення ситуації.
 Він пообіцяв повністю відновити виробництво в Рясному із залученням нової техніки та спільно з іноземними фірмами. Щодо виробничого майданчика на Городоцькій, Володимир Бортник сказав, що готовий виступити інвестором в разі, якщо буде на це погодяться власники і буде бажання трудового колективу. На думку Петра Онищака, ця зустріч не матиме позитивних результатів, адже  для виконання представленої Бортником програми ЗАТ „МАК”, як заявив під час зустрічі з трудовим колективом Володимир Бортник, взяв кредит.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ