Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Говірко продав свою частку у девелоперському холдингу «ТКС»

Девелоперський холдинг «ТКС» оголосив про зміну мажоритарних акціонерів. Ігор Баленко, президент компанії «Фуршет», викупив частку акціонерного капіталу, який належав Володимиру Говірко. Відтепер основні рішення стосовно стратегії розвитку холдингу приймаються Іваном Торським та Ігорем Баленком, — повідомляє прес-служба «ТКС».
Компанія вступає у фазу підготовки до виходу на IPO, який заплановано на 2009 р.     Перебування серед головних власників холдингу такого досвідченого професіонала, як Ігор Баленко, дозволить реалізувати цю підготовку у найефективніший спосіб.
«Мені приємно бачити своїм партнером однодумця, з яким ми реалізували не один складний проект», – коментує Ігор Баленко.
Девелоперський холдинг «ТКС» співпрацював з президентом компанії «Фуршет» у трьох глобальних проектах: «ТКС» та Ігор Баленко є співвласниками мережі готелів «7 днів».
У Дрогобичі та Трускавці було збудовано та введено в експлуатацію торгівельні центри площею 3500 м2 та 2000 м2.
Холдинг «ТКС» та Auchan Group, яка володіє часткою «Фуршет», будують торговий комплекс у Львові.
Нагадаємо, що 15 лютого у Трускавці в результаті стрілянини було поранено одного з місцевих мешканців, Івана Торського. Підозрюваний в інциденті - депутат Львівської обласної ради Володимир Говірко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ