Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Гройсман: Уряд України робитиме все, аби забезпечити стабільний розвиток країни

Як інформує прес-служба Скретаріату Кабмніну, Уряд України робитиме все можливе, аби забезпечити стабільний розвиток країни у міжвиборчий період і виконуватиме ті завдання, які визначені порядком денним роботи Кабінету Міністрів і які затребувані сьогодні у суспільстві.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Уряду.

ʺДля нас найважливіше завдання зробити так, аби ситуація під час виборчих перегонів була стабільною та прогнозованою, - сказав Володимир Гройсман. - Ми довели собі і всьому світу, що ми демократична країна. Цей сигнал свідчить про незмінність наших пріоритетівʺ.

Глава Уряду наголосив, що сьогодні державі потрібен рух, а для цього важливо мати гнучку систему ухвалення рішень, яка не буде гальмувати країну. Потрібно захищати реформи, які вже втілюються. Серед них – реформа децентралізації, зміни у судовій системі, подальші економічні перетворення.

Як наголосив Глава Уряду, перед державою стоять нелегкі виклики, подолання яких має ґрунтуватися на основній ідеї – побудови сильної і розвинутої країни. ʺУкраїна для мене – не просто місце на карті, ми маємо служити своїй державіʺ, - додав Володимир Гройсман.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ