Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Кожан побажав жінкам щастя, кохання та постійного добробуту

Голова Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців Володимир Кожан привітав жінок зі святом.

Любі наші жінки!

Щиро вітаю вас з міжнародним днем Жінок! День Жінки - має бути особистим святом кожної свідомої людини. Людини, небайдужої до природних цінностей та людських пріоритетів.

Дорогі жінки! Саме ви оточуєте близьких людей любов'ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов'язані з роботою і родиною, даруєте їм спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи нас у житті.І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху.

У цей святковий день бажаю всім жінкам міцного добробуту, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзавітніші мрії, адже бажання кожної жінки – закон, якому ми, чоловіки, з радістю коримося.

Від усієї душі бажаю вам величезного жіночого щастя, любові і добра! Нехай поруч з Вами завжди будуть лише гідні люди, а серед них – чоловік, з яким будуть нестрашні будь–які негоди! Бажаю, щоб кожен прийдешній день Ви зустрічали з посмішкою, з передчуттям радості, із впевненістю і щиросердечним спокоєм!

З повагою, Володимир Кожан, голова Західноукраїнської спілки промисловців і підприємців

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ