Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Мельник презентував свою програму на посаду ректора ЛНУ

Сьогодні 13 червня, у межах виборів ректора, які заплановані на 20 червня, відбулася зустріч у актовій залі ЛНУ імені Івана Франка з другим кандидатом, Володимиром Мельником.
Володимир Мельник

Володимир Мельник, доктор філософських наук (Філософія технікознавства: єдність гносеологічного і предметно-перетворювального, 1995 р.), професор (1996 р.), Ректор Львівського національного університету імені Івана Франка (2014 р.), член-кореспондент Національної академії наук України (2018 р.). Автор і співавтор понад 180 наукових і науково-методичних публікацій, у тому числі – 10 монографій та 7 підручників.

На початку зустрічі кандидат подякував усій академічній громаді та наголосив на позитивних змінах в діяльності Університету. Водночас, він акцентував, що досі існують певні проблеми, які потрібно вирішувати спільними зусиллями.

Володимир Мельник звернув увагу на підвищенні кваліфікаційного рівня викладачів, створенні індикаторів вимірювання якості освіти (соціальні опитування, рейтингова система факультетів, викладачів), запровадженні електронного студентського квитка, завершенні будівництва лабораторного комплексу Університету та продовженні покращення умов проживання у гуртожитках.

Детальну програму кандидата можна прочитати на сайті Львівського національного університету імені Івана Франка за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно на офіційному сайті ЛНУ імені Івана Франка оприлюднили лист Міністерства освіти і науки України №1/11-5073 від 31.05.2019 року «Про проведення виборів Ректора Львівського національного університету імені Івана Франка». У документі повідомляють, що МОН України вносить дві кандидатури претендентів на посаду ректора: Гарасима Ярослава Івановича та Мельника Володимира Петровича.

Зазначимо, що Ярослав Гарасим свою програму представляв вчора.

Один з претендентів на посаду ректора ЛНУ презентував свою програму

Додамо, що цього року кількість виборців зросла з 350 (2014 рік) до 2097. Серед них: 2187 — науково-педагогічні працівники, 443 — студенти, 267 — інші співробітники Університету. Таким чином, прозорість та демократичність виборів ректора значно підвищилася.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ