Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Полохало оприлюднив результати соціологічних досліджень, проведених у лютому, щодо політичних вподобань електорату

Найбільше виборців готові віддати свої голоси за Партію Регіонів, за неї збирається проголосувати 23,2% виборців. Наступним у рейтингу популярності є БЮТ (19,6%), Блок НУ (16,7%) та народний блок Литвина 4,5%. Такі результати соціологічних досліджень, проведених у лютому Центром соціологічних та політологічних досліджень „Социовимір” оприлюднив сьогодні, 3 березня, науковий керівник центру Володимир Полохало, кандидат в народні депутати до ВРУ за списком БЮТ.
За результатами цього дослідження, до ВРУ, крім названих вище, також потраплять СПУ (4,1%), КПУ (3,4%) та „Пора”-ПРП – 3,3%. Водночас найвищий прем’єрський рейтинг в Україні мають Юлія Тимошенко (25,1%), та Віктор Янукович (19,7%). Також, за інформацією Володимира Полохала, лідером політичних вподобань та довіри виборців є Юлія Тимошенко, оскільки лише вона має позитивний баланс довіри-недовіри, який є від’ємним у всіх інших політиків.
Найбільшу довіру у Львівській області мають Юлія Тимошенко (цілком довіряють 40,6%), Віталій Кличко (24,5%), Юрій Єхануров (11%). Володимир Полохало також зазначив, що особливістю цьогорічної передвиборної кампанії є сталість та певна консервативність у вподобаннях виборців, оскільки від жовтня до лютого суттєвих змін в електоральних симпатіях українців не відбулося. „Ця кампанія є конкурентною, хоча і більш брудною та маніпулятивною, ніж президентська, проте чорний піар якраз свідчить про зрілість нашого виборця, він не впливає на громадську думку”, — зазначив Володимир Полохало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ