Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Полохало погрожує антипомаранчевою контрреволюцією

17 червня  відбулася міжнародна науково-практична конференція “Формування органів влади як результат виборчого процесу -2006”  організована Центром політичних досліджень та кафедрою політологій ЛНУ ім. Франка разом з Українським центром економічних та політичних досліджень ім. О. Разумкова.
  На конференції було 23 доповідачі. Серед них Пол Шумейкер — професор Канзаського університету США, Володимир Полохало — народний депутат України, шеф-редактор журналу “Політична думка”, Петро Жук — директор Центру інформаційних проблем територій НАН України, Оксана Дащаківська —  ЛОГО “Комітет виборців України”, Степан Курпіль народний депутат України та інші.
  Зокрема Пол Шумейкер підкреслив, що Україні потрібно формувати таку систему коли є не просто формальні лідери, але лідери, які  дотримуються систем цінностей  більшої частини суспільства. “Україна має традиційне суспільство, що сповідує  консервативні погляди, які можуть стати на заваді прогресивній демократії,” - зазначив Пол Шумейкер.
Народний депутат України, шеф редактор журналу «Політична думка» Володимир Полохало, який доповідав на тему “Процес формування парламентської більшості в Україні: тенденції та загрози.” Зокрема він зазначив, що у вчорашньому зверненні  Президент України Віктор Ющенко ігноруючи реальний аналіз ситуації, запропонував політичну утопію широкої коаліції за участю п’яти різних  політичних сил.
“Коаліція не буде політично легітимною, оскільки більшість громадян не сприймає цю коаліцію. Відбудеться антипомаранчева контрреволюція. Така коаліція, що може виникнути у вівторок, це перерваний демократичний транзит. І Президент в цьому випадку виступить “могильником” української демократії” - зазначив  Володимир Полохало. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ