Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Шандра сьогодні привітав з Днем студента курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (ФОТО)

Міністр України з питань надзвичайних ситуацій сьогодні привітав курсантів та студентів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності з Днем студента. Володимир Шандра також прочитав для них коротку лекцію про основні перспективи розвитку системи цивільного захисту України.
Під час лекції міністр зазначив, що у світі змінюється ставлення людей до рятувальників. «Я розумію, що ця професія недостатньо матеріально забезпечена, що не все зроблено для нормальних умов праці, але рятівник – це обов’язково має бути фахова людина, яка повністю віддається роботі. Я думаю, ми дійдемо до європейського рівня фінансування рятувальних служб» - зазначив Володимир Шандра.
В рамках свого візиту у Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, міністр з питань надзвичайних ситуацій ознайомився з ходом будівництва нової їдальні та гуртожитку, навчально-тренувального центру, а також Володимир Шандра побував на екскурсії у навчальних класах та лабораторіях університету.
Після своєї лекції міністр вручив кращим курсантам та студентам почесні грамоти та подарунки, а Львівському державному університету безпеки життєдіяльності подарував картину.









































































Підготувала Наталія КУЗЬО
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ