Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Снітинський сумнівається у правильності сьогоднішнього політичного курсу керівництва Народної партії — Петро Комар

Голова Львівської обласної організації Народної партії, ректор Львівського державного аграрного університету Володимир Снітинський незадоволений сьогоднішнім курсом керівництва НП, а тому погодився увійти у списки партії «Відродження» до Верховної Ради, — повідомив «Гал-info» депутат обласної ради, член фракції НП Петро Комар.
Голова Львівської обласної організації Народної партії, ректор Львівського державного аграрного університету Володимир Снітинський незадоволений сьогоднішнім курсом керівництва НП, а тому погодився увійти у списки партії «Відродження» до Верховної Ради, — повідомив «Гал-info» депутат обласної ради, член фракції НП Петро Комар. Щоправда, за його словами, наразі ситуація ще не до кінця з’ясована і, можливо, що після наради керівництва Народної партії, яка сьогодні, 10 січня, відбувається в Києві, Снітинський відмовиться від місця у списку партії «Відродження».
Цікаво, що не тільки голова ЛОО НП сумнівається у правильності сьогоднішнього курсу партії. Схоже на те, що і багато членів Народної партії думають про зміну політичної сили.
«Поки що про це говорити трохи зарано — на сьогодні ситуація залишається без змін, але, скажу відверто, між членами партії тривають розмови та дискусії і, можливо, що незабаром все зміниться», — зазначив Петро Комар. За його словами, ситуація навколо обласної організації НП стане відомою протягом 2-3 днів.
Нагадаємо, що Володимир Снітинський отримав 24 місце у виборчому списку політичної партії «Відродження» до Верховної Ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ