Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир В’язівський став заступником Петра Олійника

Народний депутат Володимир В’язівський став заступником Петра Олійника як голови обласної організації НСНУ. Таке рішення 3 липня прийняла обласна конференція ЛОО Народний Союз Наша Україна. Нагадаємо, напередодні виборів заступником Олійника зі справ партії став голова міської організації НСНУ Олег Мандюк, місце ж ще одного заступника, якого має право мати голова обласного партійного осередку, залишалося вакантним.
Як пояснив Петро Олійник на Володимира В’язівського він покладає одне чітке завдання  — зв’язок із районами та містами обласного значення Львівщини.
«Мій заступник Олег Мандюк дуже добре справляється із партійними справами у Львові, однак на райони його вже не вистарчає, адже він є депутатом обласної ради, головою міжфракційного об’єднання «Наша Україна» й депутатська діяльність забирає у пана Мандюка багато часу. Володимир В’язівський на виборах був керівником виборчого штабу блоку «Наша Україна» на Львівщині, він добре знає нашу область і, переконаний, справиться із виконанням обов’язків заступника голови обласної організації партії», — наголосив Петро Олійник.
Як зазначив же Володимир В’язівський, попри те, що він є народним депутатом і багато часу проводить у Києві, він переконаний, що справиться з обов’язками заступника голови ЛОО НСНУ.
«Навпаки, те, що ми маємо можливість налагодити місток між столицею, Львовом та районами нашої області є, на мій погляд, досить позитивним», — пояснив він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ