Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтери Одеси, Львова та Вінниці зібрали найбільше коштів для дітей, що потребують допомоги

18 лютого у Міністерстві охорони здоров'я України відбулася прес-конференція з приводу підбиття підсумків акції фонду "Серце до серця" 2009 року. Було передано медичне обладнання для лікування вад зору у дітей обласним дитячим лікарням України. Вартість переданого медичного обладнання для лікування, реабілітації та попередження вад зору у дітей становить понад 2,8 млн грн. Важливо, що 2,7 млн грн з цієї суми зібрали 30 тис. волонтерів акції, учнівська і студентська молодь з усіх регіонів України. Про це повідомила прес-служба МОЗ України.

За підсумками проведеної акції визначені найкращі регіони України з організації у 2009 році, а саме: 1 місце - Одеська область, 2 місце - Львівська область, 3 місце - Вінницька область.

Міністр охорони здоров'я України Василь Князевич завжди підтримує молодь, яка долучається до благодійних акцій, спрямованих на допомогу хворим дітям. Він зазначає, що подібні молодіжні ініціативи підвищують у суспільстві значення благодійництва та створюють морально-етичні передумови побудови громадянського суспільства в Україні.

Під час акції представники Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту вручили нагороди та подяки волонтерам, представникам обласних управлінь охорони здоров'я, головним лікарям обласних дитячих лікарень, куди передавалося медичне обладнання.

Організатори акції закликали всіх небайдужих приєднатися до акції фонду "Серце до серця" у 2010 році по збору коштів для дітей, що потребують допомоги.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ