Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Волинська облрада ухвалила рішення з вимогою звільнення Дмитра Табачника з посади міністра

Сьогодні в Луцьку на позачерговій сесії обласної ради депутати ухвалили рішення з вимогою відставки Міністра освіти і науки Дмитра Табачника. Ініціатором позачергово засідання виступив депутат облради від партії „За Україну!” Ігор Гузь, – повідомила прес-служба партії.

 

Лідер партії „За Україну!” В’ячеслав Кириленко, беручи участь в роботі позачергової сесії облради, висловив переконання, що рішення волинських депутатів щодо вимоги відставки Міністра освіти та науки Дмитра Табачника буде не останньою ухвалою органів місцевого самоврядування, яка дає оцінку позиції новопризначеного члена уряду.

 

Будь-якому уряду, в тому числі і теперішньому , щодо якого тривають дискусії з приводу його конституційності, набагато вигідніше політично позбуватися таких членів уряду, ніж платити високу ціну політичної і громадянської напруги внаслідок їх призначення та діяльності”, - зазначив лідер партії „За Україну!”

 

Відрадно, що місцеве самоврядування висловлює принципову позицію, демонструючи, що багатотисячні протести в різних областях України мають підтримку на всіх рівнях – від місцевих рад до парламенту”, - підсумував він.   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ