Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Воротар збірної України Лунін став кращим футболістом місяця серед 19-річних

Проект Золотий Талант відкрив шостий сезон визначення кращих молодих футболістів України за підсумками року і назвав кращим гравцем березня в категорії U-19 воротаря Андрія Луніна, - УНІАН.

У березні лише один Андрій Лунін з українських футболістів 1999 року народження і молодше стабільно грав за основний склад свого клубу в топ-дивізіоні.

Інші або підігравали, або все ще виступають за молодіжні склади. Тому величезну перевагу Луніна, в березні став наймолодшим воротарем в історії національної команди України, над найближчим конкурентом не повинно дивувати.

А взагалі в березні, враховуючи дефіцит ігрової практики футболістів категорії U-19 у клубах Прем'єр-ліги (з урахуванням Луніна на поле виходили лише п'ятеро), на перший план вийшли футболісти юнацьких збірних. В першу чергу — підопічні Олександра Петракова, які прорвалися у фінальний турнір Євро-2018 (U-19). В його команді в основному грали представники покоління 1999 року народження, але були і хлопці 2000-го — Владислав Супряга, Олексій Кащук, Ігор Снурницын. Може, на час чемпіонату Європи повернеться до своїх однолітків і Лунін.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ