Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Ворскла" - "Металіст" 1:1. Маркевич втрачає очки в Полтаві

Полтавська "Ворскла" створила чергову міні-сенсацію, відібравши очки в поєдинку з лідером чемпіонату - "Металістом". І якщо в минулому турі в грі "Дніпром" команда Сачка врятувалася від поразки на останніх хвилинах, сьогодні полтавчани були навіть близькими до того, щоб залишити "Металіст" ні з чим, пише "Чемпіон".

Першу половину гри команди грали у рівний, можна навіть сказати, обережний футбол, який не запам'ятався яскравими моментами біля воріт. Природно, індивідуальна майстерність виконавців "Металіста" вища, тому саме харків'яни працювали першим номером, як наслідок, відкрили рахунок.

До перерви залишалося зовсім небагато часу, і у оборонців полтавського колективу банально не вистачило концентрації при подачі з кута поля. Цим і скористався Родріго Моледо, який головою відправив м'яч у протихід Непогодову. На перерву "Ворскла" пішла, отримавши м'яч у роздягальню.

Однак, Василю Сачку вдалося знайти потрібні слова в роздягальні, і на другий тайм його команда вийшла ще більш заряджена. "Металіст", ведучи в рахунку, віддав супернику ініціативу, за що і поплатився.

Господарі багато атакували, але до гострого завершення справу доводили не так і часто. Проте, свій шанс на взяття воріт місцеві все ж використали. Після подачі зі штрафного полтавчани продемонстрували просто неймовірний розіграш, який завершив Денис Дедечко.

На цьому команда Сачка вирішила не зупинятися, і влаштувала справжній штурм на ворота Горяїнова. "Металіст" з проблемами відбивався, і лише ближче до закінчення зустрічі зумів відвести гру від своїх воріт.

В кінцівці розкішний шанс вирвати перемогу мав Моледо, але його удар був неточним. Як, в принципі, і удар Дедечка, який міг остаточно поховати "Металіст". У підсумку нічия, яка по такій нервовій грі має задовольнити обидві сторони.

"Чемпіон"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ