Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Восени авіакомпанія «Львівські авіалінії» буде здійснювати авіарейси на літаках «Ембраєр»

Восени авіакомпанія «Львівські авіалінії» буде здійснювати авіарейси на бразильських літаках марки «Ембраєр». Про це «Гал-info» повідомив заступник генерального директора з виробничих питань «Львівські авіалінії» Ярослав Шинкарчук.
За його словами, авіакомпанія зараз веде переговори з представником компанії «Ембраєр» про надання в оперативний лізинг двох літаків виробництва компанії, терміном на п’ять років. Пасажирський літак «Ембраєр» розрахований на  50 пасажирських місць. «Плануємо, що у вересні – жовтні авіарейси будуть здійснюватися на літаках «Ембраєр», - сказав Ярослав Шинкарчук.
Як зазначає Ярослав Шинкарчук, до цього авіакомпанія „Львівські авіалінії” здійснювала перевезення на літаках ДП „Аеропорт „Львів”.
Як повідомляло „Гал-іnfо”, у планах підприємства є також запуск нових регулярних рейсів в Стамбул, Рим, Лісабон,  Афіни, Будапешт, Москву (Внуково). 15 квітня 2006 року авіакомпанія «Львівські авіалінії» відкрила регулярний рейс за маршрутом Львів – Неаполь (Італія) – Львів. 12 лютого 2006 року  авіакомпанія «Львівські авіалінії» відкрила  регулярний рейс за маршрутом Львів – Мадрид (Іспанія) – Львів
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ