Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Восени відбудеться зустріч за „круглим столом” та семінар між Європейською Бізнес Асоціацією та державними органами у Західній Україні

6 жовтня 2006 року в рамках Міжнародного ярмарку інвестицій та нерухомості «Україна-ЄС» відбудеться зустріч за „круглим столом” та семінар за участю представників державної влади  Львівської області, організовані Західноукраїнською філією Європейської Бізнес Асоціації та Львівською обласною держадміністрацією. Про це повідомили в Західноукраїнській філії ЄБА.
Західноукраїнська філія ЄБА, Львівська облдержадміністрація, Державна податкова адміністрація у Львівській області, Львівська, Рава-Руська, Мостиська та Яворівська митниці, Західне регіональне управління Державної прикордонної служби та Львівська торгово-промислова палата підписали «Меморандум про співпрацю в питаннях залучення іноземних інвестицій в економіку Львівської області». Метою даної співпраці є створення привабливого інвестиційного клімату Львівської області для нових інвесторів, уникнення чи розв’язання проблем між існуючими інвесторами та місцевою владою, формування позитивного іміджу України загалом.
Для того, щоб зміцнити цю співпрацю, вищезгадані структури створили головний та п’ять регіональних комітетів у Львівській області. Державна влада обіцяє розв’язати існуючі проблеми, створити сприятливий клімат для іноземних інвесторів, а Європейська Бізнес Асоціація, своєю чергою, обіцяє бути послом та залучати нових іноземних інвесторів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ