Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

ВОСТ «Воля» та працівники «Світоча» висловили свої вимоги до голови правління компанії

ВОСТ «Воля» та працівники ЗАТ ЛКФ «Світоч» звернулися до голови правління «Світоча» Франсуа Пуанте з відкритим листом. У зверненні йдеться, що «ми, працівники Світоча заявляємо про підтримку дій профспілки ВОСТ «Воля» на ЗАТ ЛКФ «Світоч» щодо захисту прав працівників підприємства та уповноважуємо профспілку «Воля» ЗАТ ЛКП «Світоч» представляти наші інтереси у питаннях проведення колективних переговорів та укладання колективного договору на 2006-2008 роках, у можливих колективних трудових спорах та інших питань представництва колективних інтересів працівників «Світоча». Також вимагаємо від адміністрації ЗАТ «Світоча» виплатити дивіденди акціонерам».

За словами віце-президента ВОСТ «Воля» Юрія Курило протягом існування ЗАТ інвестор «Світоча» Nestle ні разу не виплатив акціонерам дивіденди.
„Світоч” належить до найбільших виробників кондитерських виробів в Україні. Контрольним пакетом акцій „Світоча” володіє компанія Nestle.
У 2005 році обсяг виробництва Львівської  кондитерської фабрики "Світоч" виріс  на 5% і становив 29,9 тис. тонн. В минулому році фабрика освоїла і удосконалила випуск 50 нових продуктів. Частка ринку «Світоч» пакованого шоколаду становить 18,3%, шоколадних плиток - 22,5%, шоколадних батончиків - 20%. Лідерами продажів продовжують залишатися традиційні кондитерські вироби ТМ Nuts, KіtKat, Aero, Lіon, „Хрум”.
     „Світоч” випускає понад 200 видів кондитерської продукції як під власною торговою маркою, так і під торговою маркою Nestle.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ