Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

В.Палигу офіційно представили як гендиректора Львівської державної телерадіокомпанії

Сьогодні, 17 січня, колективу Львівської державної телерадіокомпанії офіційно представили нового генерального директора Володимира Палигу. Про це Гал-інфо розповів голова профкому ЛОДТРК Петро Остапишин.

Генерального директора представив голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк.

Під час представлення йшлося, зокрема, про створення громадського телебачення. голова Держкомтелерадіо зазначив, що Львівське телебачення вже, фактично, на 70% є громадським.

Він також додав, що Львівське телебачення повинно оновитися, стати конкурентоспроможним, запитаним суспільством і глядачами.

Відомо також, що Юрій Плаксюк перед представленням зустрівся з головою Львівської ОДА Михайлом Цимбалюком.

Нагадаємо, у липні був звільнений генеральний директор Львівської ОДТРК Ярослав Климович. Виконувачем обовязків гендиректора став Володимир Палига. Згодом стало відомо, що конкурсу на вакантну посаду не буде, а нового керівника компанії призначать наказом голови Держкомтелерадіо.

У львівських мас-медіа претендентами на посаду називали Володимира Палигу, директора комунальної телекомпанії «Львів-ТБ» Михайла Хвойницького, екс-прес-секретаря Партії регіонів Юрія Кріля, екс-керівника Закарпатської ОДТРК Петра Петрика.

Держкомтелерадіо пропонував губернатору Василеві Горбалю призначити генеральним директором саме Володимира Палигу. Але Горбаль був проти і наполягав на конкурсі.

21 грудня президент Віктор Янукович звільнив Василя Горбаля з посади голови Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ