Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Вперед, Україно!» в опозиції до Президента, але не в парі з „Регіонами” чи есдеками — Віктор Мусіяка

Політична партія «Вперед, Україно!» в опозиції до Президента, але не разом з „Регіонами” чи есдеками — повідомив учора, 29 січня, під час прес-конференції у Львові голова партії, народний депутат Віктор Мусіяка.
«Справді, ми критикуємо владу, однак, на відміну від Партії Регіонів чи опозиційного блоку «Не ТАК!», не називаємо всіх бандитами, а говоримо про конкретні прорахунки та своє бачення вирішення тих чи інших проблем. Якщо влада не здатна конструктивно керувати державою, вона повинна піти, якого кольору не були б політики, що знаходяться при владі», — зазначив Віктор Мусіяка.
За його словами, у наступній Верховній Раді партія «Вперед, Україно!», якщо потрапить до ВР, готова співпрацювати зі всіма політичними силами, які «працюватимуть на те, щоб влада діяла в рамках Конституції і закону».
Як зазначив Віктор Мусіяка, «Вперед, Україно!» свідомо не вступала в жодні із політичних блоків, хоча такі пропозиції були.
«Нам пропонував співпрацю Народний Блок Литвина та багато інших політичних сил. Проте наша партія вирішила, що пора йти власною дорогою, адже будь-які коаліції вже на наступних виборах або зникають взагалі, або міняється їхня конфігурація», — повідомив нардеп, відповідаючи на запитання «Гал-info».
Як переконаний Віктор Мусіяка, «настав час запропонувати нових людей українській політиці».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ