Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вперше в Україні львів’яни організовуватимуть голлівудське денс-шоу

Львівський обласний осередок Асоціації сучасного та естрадного танцю України та організаційний комітет 27-28 квітня 2006 року проводять відбір професійних виконавців – танцівників для проведення у Львові першого в Україні голлівудського денс-шоу — про це «Гал-info» повідомив продюсер і головний режисер Денс-шоу Данило Дерега. За його словами, професійна трупа складатиметься із 50 осіб, з яких вже сьогодні відібрано 15.
«Підготовка цього проекту розпочалася ще минулого року, а наразі ми проводимо кастинг, щоб сформувати професійну трупу для голлівудського денс-шоу», — розповів Данило Дерега.
До складу журі кастингу, окрім головного режисера денс-шоу, увійшов чемпіон світу 2004 з хіп-хопу за версією IDF, суддя міжнародної категорії Сергій Анікєєв, режисер-балетмейстер денс-шоу, заступник головного балетмейстера центрального телебачення Лівану Дмитро Горошко, хореограф з класичного танцю денс-шоу, прима-балерина Львівського театру опери та балету ім. С. Крушельницької Христина Мордзік та інші.
Як зазначив продюсер, презентація проекту денс-шоу відбудеться влітку у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені С. Крушельницької, а опісля організатори планують провести гастрольний тур містами України. Окрім того, перше українське денс-шоу може увійти до офіційної програми святкування 750-річчя Львова, якщо про це вдасться домовитися із новим керівництвом міста — розповів Дерега. За його словами, у випадку успіху проекту львів’янам буде чим пишатися, адже до сьогодні в основному тільки столиця була спроможна на ефектні дійства такого масштабу та якості.    
Відібрані за підсумками кастингу та випробувального терміну виконавці отримають роботу за контрактом у професійному складі трупи денс-шоу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ