Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вперше в Україну завітає правнучка Зіґмунда Фрейда

Вперше в Україну завітає правнучка Зіґмунда Фрейда та дочка найвисокооплачуванішого художника сучасності Люс’єна Фрейда. 15 листопада о 18:00 год Лючія МакАдам Фрейд представить виставку робіт під назвою «Ігри розуму» у Мистецькій галереї Гері Боумена (вул.Наливайка, 18), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Лючія МакАдам Фрейд народилась у Лондоні, навчалась в Уімбілдонській школі мистецтв, а також у Королівській академічній школі. Перед тим, як зробити виставку у Львові, Лючія виставляла свої роботи в Mayfair Art Club, Mall Galleries, Originals Contemporary Printmaking Show та the Royal Academy Schools.ЇЇ роботи неодноразово продаються на найбільших аукціонахChristies, Bonhams та Sotheby's.

«Назва «Ігри розуму» має подвійне значення і тому співзвучна зі мною. У буквальному сенсі маються на увазі інтелектуальні ігри так і як шахи чи покер, проте вона має також прихований і глибший зміст: йдеться про ігри, в які люди грають у житті», - розповідає Лючія МакАдам Фрейд.

Виставка триватиме до 5 грудня, вт-нд, 12:00-19:00 год.

«Спеціально для цієї виставки я обрала техніку монопринту, оскільки саме вона якнайкраще гармоніює з темою: перш, ніж виготовити зображення, потрібно як слід все продумати, спланувати і оцінити – так само, як потрібно вирахувати ризик в інтелектуальній грі. Азарт і ризик у моєму випадку полягають в тому, що картина, яка народжувалась в моїй уяві так нелегко і поступово, може бути втрачена під час друку і ніколи не матеріалізуватись, адже ніколи не відомо, яким буде кінцевий результат. З огляду на це, я неймовірно рада, коли задумане збувається», - каже художниця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ