Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вперше за 14 років команду з КВН у Москві на прем’єр-лізі представлятиме львівська «Набла»

Вперше за 14 років команду з КВН у Москві на прем’єр-лізі представлятиме львівська «Набла». За підсумками фестивалю КіВіН, що проходив з 13 по 24 січня у Сочі, команда Набла зі Львова потрапила у прем’єр-лігу.
За словами учасника команди «Набла» Тараса Стадницького, прем’єр-ліга «АміК» проводитиметься у Москві із ведучим Олександром Масляковим-молодшим.
«Наразі визначені лише приблизні дати проведення прем’єр-ліги, одна восьма запланована на 23 березня, чвертьфінал – на середину квітня, півфінал – у червні, фінал – орієнтовно 6-8 вересня. У минулі роки фінал переважно проводився у грудні, але цього року запланований масштабний проект АМіК, який об’єднає близько 200 команд, і тому дати мабуть перенесли. Щодо конкретних суперників, то вони наразі невідомі», - говорить Тарас Стадницький.
За словами виконавчого директора Галицької ліги КВН Віталія Новосада, команда готується до прем’єр-ліги, вони запросили команди з Вінниці «Вінницькі перці» і з Москви «Станція сортивної Москви» на захід, який відбудеться 14 лютого у театрі Марії Заньковецької. Це буде дружня зустріч трьох команд.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ