Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Впливових осіб у партійних списках до всіх рівнів рад треба ставити не у перші п’ятірки, а в двадцятку чи тридцятку — Іван Денькович

29 квітня 2006 року у Львові розпочалися збори депутатів усіх рівнів від Блоку Юлії Тимошенко. Зокрема, у зборах взяли участь народний депутат України Степан Курпіль, депутати Львівської обласної ради Михайло Сендак, Іван Денькович та інші.
Голова ЛОО БЮТ Іван Денькович, який головував на зборах, у своєму  виступі підвів підсумки виборчої кампанії на Львівщині та привітав усіх з перемогою на виборах Блоку Юлії Тимошенко.
«Що тільки не робили «нашоукраїнці», щоб тільки виграти вибори; на БЮТ було вилито стільки бруду, що у нас на Львівщині значно упав рейтинг, але вибори показали квоту довіри народу до політичних сил», — зазначив Іван Денькович.
Іван Денькович також зазначив, що його найбільшою помилкою під час виборчої кампанії було те, що він вибрав дещо ліберальний підхід до керівництва районних партійних організацій і не було вжито дієвих заходів на районному рівні для того, аби рейтинг БЮТу зростав.
За словами Івана Деньковича, під час виборів і після них у лавах БЮТу виявилися зрадники і про це засвідчила вчорашня сесія Львівської обласної ради, зокрема, голосування за кандидатуру на посаду голови облради.
«На сесії облради серед депутатів не було спільної позиції, а тому вони проявили свою слабкість у голосуванні за кандидатуру голови», — наголосив Іван Денькович.
«Із цих виборів ми винесли добрий урок — впливових осіб у партійних списках до всіх рівнів рад треба ставити не у перші п’ятірки, а в двадцятку чи тридцятку», — додав він.
Голова ЛОО БЮТу на зборах дав доручення депутатам районних, міських, селищних та сільських рад вивчити проблеми свого краю і у письмовій формі надати їх депутатам Верховної Ради, що пройшли за списками БЮТ.  
Нагадаємо, учора, 28 квітня, головою Львівської обласної ради обрано представника Блоку «Наша Україна» Мирослава Сеника. За нього віддали свій голос 63 депутати облради. Представника БЮТ Михайла Сендака підтримав 31 депутат. За представника ВО «Свобода» – 11 голосів. Два депутати не підтримали жодного із кандидатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ