Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Враховуючи певні політичні „розклади” у Львівській облраді, питання про скорочення заступників голови на сесії буде непростим – Микола Горинь

«Якщо законопроект про внесення змін у закон про місцеве самоврядування буде прийнятим у парламенті, то він стане предметом розгляду на сесії Львівської обласної ради», – зазначив у коментарі «Гал-info» заступник голови ЛОР Микола Горинь, коментуючи внесення Президентом України у парламент законопроекту про обмеження кількості заступників голови обласних рад.
 «Ні для кого такі зміни не стануть ані політичною, ані особистою проблемою, я в цьому переконаний. Особливо, це не стане проблемою для будь-кого із заступників голови Львівської обласної ради», – сказав Горинь.
«Хоча, звичайно, враховуючи певні політичні «розклади» у Львівській обласній раді, обговорення такого питання на сесії не буде простим», – додав Горинь.
Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко вчора вніс у парламент новий проект закону України „Про внесення змін до Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”.
Зокрема, Президент Ющенко пропонує, щоб обласні ради обирали одного першого заступника голови та одного заступника голови обласної ради. Районна рада обирає одного заступника голови районної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ