Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вроцлав просить Львів підтримати його у намірі провести в себе Міжнародну виставку EXPO-2012

Вроцлав просить Львів підтримати його у намірі провести в себе Міжнародну виставку EXPO-2012, — про це „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 Президент Вроцлава Рафал Дуткєвіч звернувся до Львівської міської ради з проханням підтримати кандидатуру Вроцлава на проведення Міжнародної виставки EXPO 2012 у місті Вроцлаві на тему «Культура вільного часу в світових економіках».
Міський голова Львова Андрій Садовий своєю чергою надіслав письмове звернення до кабінету міністрів України з проханням підтримати проведення Міжнародної виставки EXPO-2012 у Вроцлаві. Також у своєму письмовому звернені голова міста поінформував про те, що місто Львів надає повну підтримку кандидатурі Вроцлава на проведення цієї виставки.
Міська рада Вроцлава планує організувати у своєму місті міжнародну виставку EXPO 2012, темою якої мерія Вроцлава обрала «Культуру дозвілля у світовій економіці». Виставка має віддзеркалити зміни, що відбулися в глобалізованому світі за кілька останніх десятиліть.
Організатори хочуть показати, як змінилась культура праці, ставлення до вільного часу і форми його проведення. Тут мають бути показані нові технології у сферах дозвілля та ЗМІ, розвиток різних видів відпочинку — все те, що формує сучасну культуру проведення вільного часу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ