Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВРУ створила тимчасову слідчу комісію по розслідуванню фактів щодо можливих порушень чинного законодавства міністром Луценком

Верховна Рада України прийняла Постанову «Про утворення Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України по розслідуванню фактів висвітлених в чисельних засобах масової інформації щодо можливих порушень чинного законодавства та прав людини міністром внутрішніх справ України Луценком Юрієм Віталійовичем». Про це «Гал-info» повідомив народний депутат України Ярослав Кендзьор.
За його словами, тимчасовій слідчій комісії доручається «вивчити обставини справи з метою встановлення фактів в діяльності міністра внутрішніх справ України Луценка Ю.В., які можна віднести до порушення законності та прав людини». «Склад комісії є пропорційним по кількості депутатів із кожної парламентської фракції. Термін дії комісії — до півроку. Тобто комісії будуть протягом цього терміну доповідати допоміжні інформації щодо результатів своєї роботи, а остаточне рішення комісії по результатах роботи повинно бути через шість місяців», — резюмував Кендзьор.
Нагадаємо, опісля засідання РНБОУ міністр Юрій Луценко на очах у багатьох губернаторів побився із київським мером Леонідом Черновецьким, який на засіданні звинуватив Луценка у вимаганні від нього київської землі, шантажуючи його арештом сина мера. Луценко ж назвав Черновецького «брехуном» і зазначив, що вибачатися не має наміру. Обидва уже зняли побої і готують судові позови.
23 січня, на засіданні опозиційного уряду лідер Партії регіонів Віктор Янукович зазначив, що його політична сила домагатиметься відставки міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ