Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Всеукраїнська велоестафета „Спорт для всіх єднає Україну!” пройде Львівщиною на початку вересня

Всеукраїнська велоестафета „Спорт для всіх єднає Україну!” пройде Львівщиною 3-4 вересня 2006 року. Під час перебування велоестафети в області заплановано проведення спортивно-мистецьких заходів. Зокрема, у Львові 3 вересня о 17-й годині на майдані біля театру опери та балету ім. С. Крушельницької планується урочиста церемонія зустрічі велоестафети та показові виступи спортсменів-аматорів – повідомили в прес-службі Львівської ОДА.

Основна мета велоестафети – об'єднання всіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя, залучення молоді та широких верств населення України до занять фізичною культурою та спортом.
Велоестафета охоплює всі регіони України та проходитиме за трьома маршрутами одночасно з 31 серпня по 10 вересня 2006 року. Зокрема, західний маршрут пройде через Закарпатську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Тернопільську, Львівську, Волинську, Рівненську, Хмельницьку, Вінницьку, Житомирську області та завершиться у столиці держави на Майдані Незалежності.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ