Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вшанування пам’яті жертв Голодомору – моральний та громадянський обов’язок кожного українця – Ярослав Дубневич

"Цієї суботи, 26 листопада, українці усього світу об’єднаються у скорботі за мільйонами загиблих у нечуваному акті геноциду цілого народу. Антихристиянська, антинародна влада бузувірським способом вирішила зламати волю до боротьби за свободу цілого українського народу. Мільйони українців вмерли страшною смертю лише за те, що вони були українцями. Так вбивали українське село. Так нищили Україну", - йдеться у зверненні депутата Львівської обласної ради Ярослава Дубневича.

"Сьогодні ми вшановуємо тих, хто не пережив той страшний голод. Схиляємо голови на знак жалю за жертвами Голодомору. Уся Україна вшановує пам'ять невинно замордованих і молиться за їх душі.

Пам'ять про них – це не лише скорбота за мільйонами невинно загиблих наших співвітчизників. Це свідчення того, що українці – це повноцінна нація, яка має пам'ять, гордість та самоповагу.

Пам’ятні заходи, панахиди в церквах, свічки у вікнах на знак пам'яті про жертв Голодомору - це свідчення для усього світу, що українці пам’ятають, що український народ не забув ані імена жертв, ані імена карателів.

До цієї пам’яті нас кличе наше християнське сумління і наш громадянський обов’язок!", - сказано у зверненні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ