Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Всі бюджетні установи повинні укласти договори з постачальником газу до 1 грудня 2021 року

Станом на 15 листопада 2021 року чимало бюджетних установ у Львівській області не включено до Реєстру споживачів будь-якого постачальника.
У Стрию запрацював центр обслуговування клієнтів АТ “Львівгаз”

Відповідно до вимог Постанови КМУ №1102 від 25.10.2021р. для забезпечення безперервності постачання природного газу бюджетним установам вони автоматично включені в портфель постачальника «останньої надії» з 1 жовтня 2021 року.

У зв'язку з цим АТ «Львівгаз» забезпечило безумовне поновлення газопостачання цієї категорії споживачів, а також внесення інформації про їхнє приєднання до газорозподільної системи на інформаційну платформу оператора ГТС.

Але, враховуючи той факт, що постачальник «останньої надії» може постачати природний газ споживачеві протягом обмеженого терміну, а саме – не більше 60 діб, усі бюджетні установи, які досі не уклали договору на постачання газу, мають обов'язково зробити це до 1 грудня 2021 року.

Висловлюємо занепокоєння ситуацією, що склалася в області, та нагадуємо про терміни процесу укладання договорів відповідно до вимог Постанови КМУ №1102 від 25.10.2021р. для забезпечення безперервності постачання природного газу бюджетних установ, а саме – до 1 грудня.

Довідка:

Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, орієнтовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців, які обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ