Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Всі фракції облради настроєні на конструктивний розгляд порядку денного і не планують політичних звернень

Фракції УНП, БЮТ, ПППУ, ВО „Свобода” ГП „Пора”, та між фракційне об’єднання „Наша Україна” у Львівській обласній раді готові до конструктивного розгляду порядку денного завтрашньої сесії ЛОР і ще не запланували ніяких заяв звернень чи редакційних пропозицій. Про це у коментарях „Гал-info” повідомили представники вищезазначених політичних об’єднань облради.
За словами секретаря комісії із зв’язків з українцями за кордоном Львівської обласної ради Олеся Старовойта  (міжфракційне об’єднання „НУ”),  депутатські запити, швидше за все,  будуть присутніми на сесії, оскільки вони можуть виникати стихійно, при розгляді питань порядку денного. Голова фракції УНП Олекса Гудима переконаний, що сесія продовжить свою роботу, якщо не буде заблокована політичним питанням щодо звільнення чотирьох  голів РДА.
Голова комісії з питань законності Пилип Пилипенко  (ВО „Свобода”) зазначив, що фракція ВО „Свобода” поки що ніяких звернень не планувала.
Схожу ситуацію окреслили Віктор Доскіч ( ГП „Пора”) та Богдан Турчин (ПППУ).   
Як зазначав сьогодні голова фракції БЮТ Ігор Держко, фракція настроєна на конструктивну роботу щодо розгляду питань порядку денного.     
 
     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ