Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Всі заходи, що відбувалися у Держекоінспекції, відбувалися відповідно до чинного законодавства – прес-служба СБУу Львівській області

„Заходи, що відбувалися сьогодні на вулиці Стрийській, відбувалися відповідно до постанови суду і в рамках чинного законодавства. Наразі по цій справі проводяться слідчі дії”. Про це у коментарі „Гал-info” заявив керівник прес-служби управління Служби безпеки України у Львівській області Володимир Кривошея.
За його словами, детальнішу інформацію по цій справі можна буде отримати згодом.
Він не став коментувати повідомлення щодо відсутності документів у осіб, які увірвалися у кабінет начальника Держекоінспекції у Львівській області. Також відмовився сказати, у чому звинувачують Степана Столярського.
Нагадаємо, що сьогодні у першій половині дня в кабінет начальника Держекоінспекції Степана Столярського увірвалися троє людей у масках, які представилися працівниками СБУ.
Вони вибили двері та вчинили погром у кабінеті. Самого начальника в цей час в кабінеті не було, жодних документів вони не представили. Про це „Гал-info” розповіла помічник директора Оксана Гембусь.
За її словами, самого директора на цей момент у присутності адвокатів забирає швидка. У нього стався гіпертонічний криз.
Причину такої поведінки особи, що представилися працівниками СБУ, не пояснили.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ