Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Всього один квиток дарує один-два місяці гідного життя для жінки, що опинилась у скруті, - «Ніч проти бідності»

Сьогодні о 19.00 у Будинку Вчених відбудеться благодійний вечір «Ніч проти бідності». Організатори заходу закликають львівських бізнесменів, громадських діячів, представників влади та просто не байдужих до чужого горя підтримати благодійний проект.

Метою заходу є збір коштів для ремонту будинку, який стане новим Центром інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях, а також створення нових можливостей для осіб, які потрапили у кризову ситуацію внаслідок військових дій на Сході.

«На жаль, у Львові є мешканці, які втратили житло, роботу, рідних і нікому про них подбати… Здавалося, життя скінчилось, але це не так. Вони мають надію краще жити. Добре, що у Львові така можливість є. У Центрі інтегральної опіки для жінок у кризових ситуаціях вони отримують не лише дах над головою, а й можливість працювати та бути потрібним суспільству. Всього один квиток дарує один-два місяці гідного життя для жінки, що опинилась у скруті», - зауважив організатор заходу Юрій Лопатинський.

Щоб долучитись до благодійного проекту, потрібно придбати запрошення на Parter.ua чи за реквізитами благодійного рахунку та прийти на Вечір.

«На жаль, в нашій державі ще багато соціальних проблем і тільки спільними зусиллями ми зможемо подолати їх. Благодійність є важливою складовою підприємницької діяльності, адже  власна справа набуває істинного сенсу саме тоді, коли вона дає можливість ділитись заробленим і спрямовувати кошти туди, де вони найбільш потрібні», -  зауважив співорганізатор заходу та директор компанії «ДікАрт» Андрій Сидор.

Також зібрані кошти спрямують на створення індивідуальних кімнат для жінок з дітьми.  Зазначимо, у Львові з 2010 року діє такий Центр, який подарував шанс на гідне життя 60 жінкам, однак таких осіб є значно більше.

У програмі проекту «Ніч проти бідності» передбачено гала-прийняття, аукціон, мистецьку інсталяцію про історії життя та успішні практики.

Організатори: Народна допомога,  «ДікАрт» та Інститут Екуменічних Студій УКУ.

Реквізити для придбання квитка, за який буде побудовано новий будинок для жінок у кризових ситуаціях:
МГО «Народна допомога – Львів»
ЄДРПОУ: 34711421
р/р 2600402101677 у ЦФ ПАТ Кредобанк, МФО 325365
призначення платежу «Благочинна пожертва на Ніч проти Бідності»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ