Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Встановлення рекламних смітників у Львові дещо відкладається, зате в місті активно встановлюють звичайні контейнери для сміття

Встановлення сіті-лайтів для сміття у Львові дещо відкладається — повідомив 18 квітня під час брифінгу в.о. міського голови Львова Зеновій Сірик. За його словами, 50 перших сіті-лайтів в нашому місті мали встановити ще до Великодніх свят, а решту 50 дещо пізніше. Однак директор фірми „Грінмедіавест”, яка, власне, і виступила з ініціативою встановлення у Львові рекламних смітників, захворів, тому сіті-лайти встановлять трохи пізніше.
„Зараз ми детально відпрацьовуємо механізми співпраці з цією фірмою, адже вона повинна купити машину, яка забирала б сміття з сіті-лайтів, адже звичайна машина для сміття для цього не придатна. Ми домовляємося про те, щоб, якщо ця фірма раптом відмовиться обслуговувати рекламні смітники, щоб машина для сміття залишилася місту”, — наголосив Зеновій Сірик.
Щоправда, за словами в.о. міського голови, минулого тижня у Львові закупили і встановили 50 нових звичайних контейнерів для сміття.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ