Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вступити на третій курс Львівського аграрного університету стане легше

Львівський державний аграрний університет об’єднав вісім аграрних навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Реформування комплексу аграрної освіти відбувається в рамках реформування в системі агропромислового комплексу. Про це „Гал-info” повідомив ректор Львівського державного аграрного університету Володимир Снітинський. 
„До цього вступити на третій курс нашого університету після  закінчення коледжу було досить важко, оскільки навчальні програми коледжів і технікумів не дотягали до тих, які читають в нас на першому-другому курсі. Тепер ми зможемо узгодити наші програми з відповідними ВНЗами і вступити на третій курс буде простіше”, - зазначив Володимир Снітинський.
Співпрацювати з Львівським державним аграрним університетом будуть Чернівецький державний аграрний коледж, Стрийський державний аграрний коледж, Золочівський аграрний технікум, Горохівський аграрний технікум, Вишнянський аграрний технікум, Франківський аграрний коледж, Тлумацький аграрний технікум, Львівський державний екологічний технікум.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ