Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вся земля і об’єкти, які знаходяться у Львові, мають бути на балансі міської ради — Богдан Федоришин

Кандидат на міського голову Львова Богдан Федоришин обіцяє перевести на баланс міської ради всі будівлі та земельні ділянки, які знаходяться на території Львівської області, однак перебувають у власності різноманітних відомств або обласної влади — про це власник концерну «Богдан», президент ФК «Карпати» Богдан Федоришин заявив 14 лютого під час прес-конференції.
Як зазначив Богдан Федоришин, на виборах міського голови він працюватиме тільки на перемогу, бо впевнений, що зробив для Львова значно більше, ніж решта кандидатів на крісло міського голови.
За словами кандидата, якщо він переможе на виборах, то збирається принципово змітити підхід щодо кадрової політики при формуванні інститутів влади. На думку Богдана Федоришина, всі політичні сили у міській раді повинні бути представлені збалансовано, а от міський голова Львова має бути політично незаангажованим.
За словами Богдана Федоришина, він як кандидат на міського голову Львова на вибори йде самовисуванцем, однак веде переговори з усіма національно-демократичними силами, окрім „Нашої України”, про можливу підтримку його як кандидата на виборах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ