Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Втікаючи, порушники покинули 9,5 тисяч пачок сигарет біля кордону з Румунією

Біля кордону з Румунією протягом вихідних прикордонникам Чернівецького загону двічі доводилося стріляти, аби зупинити правопорушників.

Сьогодні, близько шостої ранку, реалізуючи випереджувальну інформацію, прикордонний наряд відділення інспекторів "Фальків" натрапив на групу осіб. Останні стрімко прямували в бік кордону. За кілька сотень метрів від державної межі, намагаючись затримати порушників, прикордонникам довелося здійснити два попереджувальні постріли вгору. Та це не зупинило чоловіків, вони покидавши свої ноші та вдалися до втечі, залишивши панки з сигаретами, в яких було майже 5 тисяч пачок сигарет.

Крім того, на ділянці цього ж відділення інспекторів прикордонникам відділу "Красноїльськ" спільно з представниками оперативного підрозділу Західного регіонального управління було виявлено ще майже 4,5 тисячі пачок сигарет різних марок. Тютюнові вироби охоронці кордону знайшли неподалік кордону, де була помічена група пачкарів.  Останні, аби уникнути відповідальності, також покинули товар та вдалися до втечі. Втікаючи правопорушники не реагували ні на команди прикордонників, ані на попереджувальні постріли вгору. Наразі їх пошуки продовжуються.

Виявлені майже 9,5 тисяч пачок сигарет  будуть передані до ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ