Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вулиці Львова допомагає патрулювати спецназ з Вінниччини

Вулиці Львова допомагає патрулювати спецназ з Вінниччини — про це „Гал-info” повідомив начальник групи по зв’язках з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування внутрішніх військ УМВС України Вадим Голуб. За його словами, вони цілодобово здійснюють патрульно-постову службу в Галицькому районі Львова, а також почергово нічну службу в інших районах міста.
80 військовослужбовців військової частини спецпризначення із міста Калинівка, що у Вінницькій області, як пояснив Вадим Голуб, прибули до Львова 16 грудня і до 26 грудня допомагатимуть місцевим правоохоронцям патрулювати львівські вулиці. Спецназівці працюють у чотири зміни, три з яких добові і одна нічна, по 16 осіб на зміну.
Як зазначив начальник групи по зв’язках з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування внутрішніх військ УМВС України, приїзд до Львова спецназу з Вінниччини пов’язаний із новорічними святами, під час яких щороку посилюють патрулі. Так відбувається і в інших великих містах України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ