Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В'ячеслав Кокошко прокоментував непродовження контракту з Львівелектротрансом

В'ячеслав Кокошко, під час звіту в прес-центрі Гал-інфо, прокоментував непродовження свого контракту з Львівелектротрансом.
В'ячеслав Кокошко

На жаль питання не до мене. Я Вам скажу так, тест на соціальні ліфти ця команда не пройшла, не пройшов і Андрій Іванович так само. Силою волі я потрапив сюди, без жодних знайомств. Люди до сих пір не вірять як я туди потрапив. Я вважаю, що показав достойний результат, але я не свій. Не мав лояльності, є певна скажімо своя думка. З такими працювати важко, але ефективно. Зараз мене найбільше хвилює те, що якщо на керівні посади попадають люди з інших регіонів, є загроза про те, що місцева еліта буде тихо знищена, не вирощена і так далі. Уявіть собі, що люди які сюди легко прийшли вони так само в один день можуть і легко знятися. Може таке бути, що якщо не будуть вирощуватися місцеві кадри може виявитись, що у Львові не буде власних кадрів які можуть очолити підприємство, зробити без вказівок, прийняти нестандартне рішення. Не знаю. Я є професіонал, контракт не продовжили, я знайду куди задіятись, - зокрема зазначив Кокошко.

Детальніше про перебіг звіту ви можете ознайомитись на відео подане нижче.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що В'ячеслава Кокошка звільнили з посади директора ЛКП "Львівелектротранс" не продовживши з ним черговий контракт.

Вячеслава Кокошка звільнили з "Львівелектротрансу"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ