Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’ячеслав Кириленко відвідав Нагуєвичі

28 лютого у Львівській облдержадміністрації під головуванням віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань В’ячеслава Кириленка та керівника ОДА Петра Олійника відбулося засідання організаційного комітету з відзначення 150-річчя від дня народження Івана Франка. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.
У рамках святкувань, зокрема має відбутися міжнародна науково-практична конференція, присвячена творчості І.Я. Франка. Влада має подбати про збереження та реставрацію місць, пов’язаних із його життям та творчістю Івана Яковича та про їх включення до туристичних маршрутів. Має змінитися і вигляд самого села Нагуєвичі. Буде здійснена його газифікація. До села збудують автомобільну дорогу.
Члени оргкомітету та представники громадськості оприлюднили на засіданні ряд нових пропозицій. Зокрема, звернули увагу на потребу ширшої популяризації творів Івана Франка. Голова облдержадміністрації Петро Олійник запевнив, що усі пропозиції будуть розглянуті і для їх реалізації влада шукатиме кошти доброчинців.
Учора ж віце-прем’єр-міністр України з гуманітарних питань В’ячеслав Кириленко побував у с. Нагуєвичі та музеї Івана Франка у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ