Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’язівський: Для постраждалих від повені областей пропонується виділити 3 мільярди

У Верховній раді України завершилося засідання бюджетного комітету, після чого у сесійний зал на затвердження буде винесено законопроект про внесення змін у держбюджет, згідно якого пропонується виділити понад 3 мільярди гривень на для ліквідації наслідків надзвичайної екологічної ситуації, яка склалася на територіях Вінницької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької областей. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат України Володимир В’язівський.
Як повідомив В’язівський, Кабмін пропонував залучити на ліквідацію наслідків стихії 1 мільярд гривень додаткових коштів шляхом підняття акцизних зборів за тютюн, коньячні спирти та пиво. Згідно іншого законопроекту пропонувалося залучити необхідні кошти шляхом внесення змін до держбюджету у зв’язку з його перевиконанням на 8 мільярдів.

„Президент запропонував направити 3 мільярди гривень у постраждалі області, – каже Вязівський. – У відповідності до підпорядкування об’єктів частиною коштів будуть розпоряджатися обласні адміністрації, а частина коштів, виділених для державних об’єктів, надійде у підпорядкування відповідних міністерств”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ