Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’язівський: „Наша Україна” проведе перереєстрацію там, де керівники пішли в Єдиний Центр

Партія „Народний Союз Наша Україна” проведе перереєстрацію членів у Закарпатській, Хмельницькій і Херсонській областях. Про це у коментарі „Гал-info” зазначив народний депутат України Володимир В’язівський, коментуючи рішення вчорашньої політради партії у Києві.
За словами депутата, одним із питань, які розглядалися на засіданні політради, стала ситуація в Закарпатській обласній організації НСНУ, де днями голова Іван Балога склав свої повноваження. „Було вирішено провести перереєстрацію членів, аби визначити їхню кількість”, – каже В’язівський, зазначаючи, що таким чином партія хоче обрати нових керівників осередку. „Було домовлено, що восени буде проведено з’їзд НСНУ, на якому буде обрано нове керівництво”, – розповідає він.
Як повідомив депутат, сказане також стосується Херсонської і Хмельницької областей, зокрема там, де керівники вирішили піти в Єдиний Центр.
Натомість, як повідомив депутат, сказане не стосується Львівської області, де, за його словами, не було заявок на вихід із лав партії.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ