Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’язівський стверджує, що заяви про розкол фракції „Наша Україна” не відповідають дійсності

Народний депутат України Володимир В’язівський розцінює заяви своїх колег депутатів із фракції БЮТу про розкол фракції "Наша Україна" і приєднання значної її частини до опозиційного міжфракційного об’єднання такими, що не відповідають дійсності.

„Звичайно, я не виключаю повністю того, що певні народні обранці не захочуть приєднатися до нової коаліції. Припускаю, що можуть бути певні поодинокі випадки, наголошую - поодинокі випадки, коли члени нашої фракції захочуть приєднатися до майбутнього опозиційного об’єднання створеного на основі БЮТу. Щодо розмов про розкол фракції „Наша Україна”, то хочу зазначити, що цього не буде. Я не чув жодних розмов, тим більше заяв від колег-„нашоукраїнців” про те, що вони не погоджуються з попередніми діями фракції до такої міри, що готові її залишити. Особисто я не буду намагатися залишити лави нашої фракції та примикати до опозиційних міжфракційних об’єднань”, – розповідає Володимир В’язівський.
Щодо майбутнього формату парламентської коаліції Володимир В’язівський зазначив, що остаточного рішення ще фракцією не прийнято, оскільки частина депутатів погодилася в повній мірі з усіма пунктами Універсалу національної єдності, а частина внесла певні застороги та зауваження – зазначається на офіційному сайті Народного Союзу «Наша Україна».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ