Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’язівський вважає недоцільно створювати об’єднання „Львів” у Верховній Раді України

До народного депутата України Володимира В’язівського ніхто не підходив з пропозицією створення міжфракційного об’єднання „Львів”. Про це В’язівський повідомив у коментарі „Гал-info”.
„Я не чув про створення такого об’єднання, – каже депутат у відповідь на заяви нардепа Андрія Шкіля. – І до мене з такою пропозицією ніхто не підходив”.
Водночас, депутат каже, що не бачить політичної доцільності створення подібного об’єднання у Парламенті. „Я би порадив поменше розмовляти, а діяти. Народний депутат у своєму статусі може зробити більше поза рамками подібного об’єднання, – коментує пропозицію В’язівський, – Бо декларація це одне, а чи є в цьому політична потреба?”
Загалом, В’язівський вважає, що міжфракційне об’єднання „Львів” не матиме перспектив. „На папері багато що створюють”, – резюмує депутат.
Нагадаємо, вчора на прес-конференції у Львові нардеп від Блоку Юлії Тимошенко Андрій Шкіль повідомив про те, що у п’ятницю буде оголошено про створення у Парламенті міжфракційного об’єднання „Львів”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ