Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

В’язівський за розширення президії ради партії

Народний депутат України, член фракції "Наша Україна" Володимир В’язівський у коментарі “Гал-info” зазначив, що будь-яка організація, в тому числі і партія «Наша Україна», повинна мати голову, який би відповідав за те, що відбувається в середині партії і ради. 

 «Обов’язково має бути керівник. Я не пам’ятаю такої організації, яка би ефективно  працювала без керівника. Розширення президії  партії є правильним рішенням, оскільки, на мою думку, в президії повинні бути обов’язково представники з кожної обласної організації. Президія як робочий орган не зможе ефективно працювати. Нам потрібно розмежовувати виконавчі органи партії і колегіальні: ці поняття треба чітко розмежовувати», - зауважив Володимир В’язівський.
 Нардеп також повідомив, що сьогодні о 16 годині за київським часом відбудеться зустріч депутатів «Наша Україна» з почесним головою партії Віктором Ющенком: «Подібну зустріч ми ініціювали одразу після оголошення перерви у з’їзді. Я вважаю, що після з’їзду 21 жовтня є багато питань, на які зможе відповісти почесний голова партії».     Нагадаємо, що інший „нашоукраїнець” Микола Мартиненко сказав, що оскільки почесний голова партії Віктор Ющенко наповнив свій статус лідера реальним змістом, я пропоную трохи нестандартний крок — на даному етапі відмовитися від обрання голови ради. Вважаю, що в таких обставинах будь-який "посередник" між лідером і партією — недоречний. Певним замінником голови ради партії в адміністративному сенсі", на його думку, має стати її президія, яка повинна бути водночас представницьким і робочим органом оперативного управління та реагування. "Для цього потрібно мінімізувати кількісний склад Президії і формувати її за функціональною ознакою", - вважає депутат. Про це йдеться в його статті, надрукованій у суботу в тижневику "Дзеркало тижня".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ