Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Вибір українського народу буде правильним, - депутат Кожан

«Право громадян України обирати собі Президента – святе, задеклароване у Конституції держави. Тому знівелювати його нікому не дано, - вважає депутат Львівської обласної ради, голова Західноукраїнської спілки промисловців та підприємців Володимир Кожан. На думку депутата, без жодного тиску та фальсифікацій люди вільно мають обрати собі главу країни. «Вибір, який зробить народ має бути прийнятий усіма політичними силами, – вважає Володимир Кожан. – І після цього усі ми нарешті повинні згуртуватися не лише навколо Президента, але й навколо ідеї прогресу та економічного, соціального, духовного поступу нації.

 

Голова ЗУСПП Кожан переконаний, що яким би не був вибір української громади – він є правильним. «Знаєте, я думаю, що вже нарешті треба припиняти пустий галас, популістські декларації та звинувачення. Люди втомилися і доведені до відчаю. Тому треба братися до роботи, - каже пан Володимир. - Сьогодні точиться багато розмов про підкуп виборця. Політики звинувачують пересічних громадян у політичній незрілості та несвідомості. Певна річ, таке явище є ганебним. Але замість гучних звинувачень, я хотів би задати інше питання: хто винен у тому, що виборець продає свій голос? – наголосив Володимир Кожан.

 

Депутат обласної ради закликав виборців Львівщини взяти участь у голосуванні. «Якщо хочемо добра для себе, своїх дітей та країни, ми зобов’язані прийти на виборчі дільниці й проголосувати за того, кого вважаємо найдостойнішим, - говорить Володимир Кожан. – І це має бути цивілізовано. На виборах маємо показати себе як європейська нація, і це стане нашим першим кроком на шляху до європейської спільноти, якщо ми справді туди прагнемо, - підрезюмував депутат Кожан.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ